Futboll

Ja ku luhet ndeshja Gjilani – Ferizaj

📌 Sport Club Gjilani njofton se dueli i xhiros së I-rë në BKT Superligë ndaj FC Ferizaj do të zhvillohet të shtunën më 13 gusht në stadiumin ndihmës me bari sintetik në Gjilan me fillim nga ora 17.00.

✅ Tribuna qendrore dhe ajo prapa portës do të jetë në dispozicion për tifozët vendas, derisa hyrja do të jetë 2 euro.

📍 Tribuna e vogël do të jetë e rezevuar për sektorin mysafir.

⛔ Parkingu brenda stadiumit do jetë i mbyllur (përveç automjeteve zyrtare) dhe nuk do të lejohet parkingu i veturave afër hapsirave të stadiumit për shkak të sigurisë.

You Might Also Like