Gjilan

Ka ndërruar jetë në moshën 81-vjeçare, Abdylkadër Shaqiri

Ka ndërruar jetë në moshën 81-vjeçare, Abdylkadër Shaqiri

Ka ndërruar jetë në moshën 81-vjeçare, Abdylkadër Shaqiri nga Përlepnica e Gjilanit, ish-drejtor në ndërmarrjen e dikurshme ’16 Nëntori’.

Njoftimin e kanë dhënë familjarët e tij.

Abdylkadri ndëroi jetë mengjesin e sotëm (7.08.2022).

Shkollimin fillor e ka kryer në Përlepnicë dhe Pogragjë, shkollën e mesme në Gjilan, kurse Fakultetin Ekonomik në Prishtinë.

Për një kohë të gjatë, para luftës, ka qenë drejtor në ish-ndërmarrjen publike të ’16 Nëntori’.

Ka jetuar në qytetin e Gjilanit deri në ditën e vdekjes.

Varrimi behet sot me Ikindi, në varrezat e Përlepnicës.

You Might Also Like