Muzikë

Këngëtarja kosovare që po pushton skenën amerikane

Alma Berisha, këngëtare kosovare, tani më ka sjellë këngën e saj më të re “Një dashuri”. Ajo tashti vetit I ka vënë një synim të ri, të pushtojë skenën amerikane dhe duket se ia ka arritur qëllimit dhe është mjaftë e pëlqyer edhe atje. E sigurt, energjike, plot ide, me ëndrra për të ardhmen  ajo përveç këngës nuk lë pas dore dhe leximin. Sipas saj, formimi i përgjithshëm i një vajze nuk mund të kuptohet pa librin. Nuk le pas dore as gazetat që i lexon me vëmendje çdo mëngjes. Për të arritur deri këtu, që të jetë e kërkuar në tregun muzikor,  ajo ka qenë pjesëmarrëse në shumë evente dhe kompeticione muzikore ne Amerikë. Në shoqëri është e dashur, e sinqertë, por dhe shumë korrekte.

alma berisha

alma

You Might Also Like