Futboll

Këto janë gjërat që nuk duhet t’i keni me vete në kryendeshjen Drita – Gjilani

FC Drita, si organizatore e kryendeshjes Drita – Gjilani, ka bërë të gjitha përgatitjet për këtë ngjarje të madhe të futbollit dhe sipas drejtuesve të ekipit bardh e kaltër janë disa gjëra të ndaluara për t’i futur në Stadium.

Ja njoftimi i plotë i FC Drita

 

I njoftojmë të gjithë shikuesit që do të jenë prezent të dielën në ndeshje që do të ketë kontrolla të rrepta sigurie andaj ju njoftojmë për gjërat të cilat janë të ndaluara të futen në stadium!

Gjithashtu ju bëjmë me dije që do të ketë pika të shitjes për shikuesit brenda stadiumit.

You Might Also Like