Gjilan

Kreu i AAK-së në Gjilan, Nazim Gagica, viziton KBI-së në Gjilan, ua uron qytetarëve Fitër Bajramin

Kreu i AAK-së në Gjilan, Nazim Gagica, viziton KBI-së në Gjilan, ua uron qytetarëve Fitër Bajramin

U r i m i

Sot, bashkë me strukturat e AAK-së në Gjilan, me rastin e Bajramit të Kurbanit vizituam Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan.

I uruam Bajramin kreut të KBI-së në Gjilan, Naim Aliu me bashkëpunëtorë dhe imamë nga Xhamitë e Gjilanit.

Shqiptarët janë shembulli më i mirë i bashkëjetesës ndërfetare, vlerë kjo e përcjellur brez pas brezi. Ne do t’i ruajmë këto vlera e t’i përcjellim tek brezat e rinjë.

Ne duhet të vazhdojmë të ndërtojmë ura bashkëpunimi të sinqertë, me besim në Zot e duke menduar për të ardhmen.

Shumë urime e pritshmi bashkë edhe shumë bajramë të tjerë!

NAZIM GAGICA
Kryetar i AAK-së në Gjilan

You Might Also Like