Ekonomi

Kryetari Haliti vizitoi Fabrikën për prodhimin  e materialeve izoluese ”Bautex-Shpk” në Pozharan

 

 

 

 

 

 

Viteve të fundit edhe në qytezen e Pozharanit ka nisë krijimi I ndërmarrjeve të ndryshme prodhuese ku janë punësuar një numër I të punësuarve.

E njëra nga këto ështëe dhe Ndërmarrja prodhuese “BAUTEX”.E në vazhdën e vizzitave të ti ktyre ndërmarrjeve , kryetari I komunës së Vitisë Sokol Haliti sot  ka vizituar Ndërmarrjen “Bautex” SHPK në Pozharan.

Siq u informua nga pronari kjo  fabrikë e cila ka filluar me punë para pak muajsh, merret me prodhimin e materialeve izoluese.

Kryetari Haliti u njoftua nga menaxhmenti i kësaj ndërmarrje me punën dhe planet në të ardhmen, e ku aktualisht janë të punësuar 25 punëtor. Gjithashtu u bë e ditur se Ndërmarrja “Bautex”, eksporton prodhimet e saja në tregun europian si në Hungari, Itali, Greqi, Shqipëri e Poloni.Aziz Zuka

You Might Also Like