Gjilan

Kryetari Hyseni viziton ekspozitën në nder të njohjes së historisë e kulturës rome

Gjilan, 30 janar 2024 – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, me bashkëpunëtorët ka vizituar ekspozitën në nder të njohjes së historisë dhe kulturës rome.

 “Ridvan Gashi, me përkrahje nga MKRS dhe mbështetje nga Komuna e Gjilanit, ishte organizatori i kësaj ekspozite”, ka thënë kryetari Hyseni.

Ndryshe, Gjilani është qyteti që është vlerësuar lartë në vazhdimësi nga organizatat më të fuqishme ndërkombëtare, si shembulli më i mirë i respektimit të diversitetit politik, kultoror, fetar e etnik.

You Might Also Like