Gjilan

Erlehta Osmani, shembull i udhëheqëses të të rinjëve

Leternjoftimi i Erlehta Osmani eshte arsyeja e cila i ka shtyre nje grup shokësh per ta mbeshtetur, lobuar e votuar Erlehten.

Dekada e Re i takon gjenerates e cila eshte rritur bashke me Partine Demokratike te Kosoves. Erlehta Osmani eshte njera nga vajzat e Partise Demokratike e cila eshte rritur me emrin e PDK-se nen udheheqjen e Hashim Thacit, duke u bere pjese e strukturave te saj pas ardhjes ne krye te PDK-se te kryetarit Kadri Veseli.

Si kryetare e rinise eshte shembulli me i mire i udheheqeses femer e cila bashke me te rinjtë e mbajti dhe po e mbane gjalle frymen pozitive ne rinin, duke reflektuar edhe ne strukturat tjera te PDK-se ne Gjilan.

Qellimi yne nuk eshte per ta bere Erlehten te forte brenda grupit e brenda llojit, por per ta bere Erlehten deputete ne Parlamentin e Republikes.

Misioni i Erlehtes dhe neve qe jemi ne mbeshtetje te saj eshte fitorja e Partise Demokratike te Kosoves me kryeminister Kadri Veselin.

You Might Also Like