Ekonomi

Kryetarin e AAK-së për Gjermani, Ukë Blakaj e vizitojnë specialistët Gjerman të fushës së ndërtimit

Kryetarin e AAK-së për Gjermani, Ukë Blakaj e vizitojnë specialistët Gjerman të fushës së ndërtimit

Kryetari i AAK-së për Gjermani, Ukë BLakaj sot ka pritur dy njerz shumë të fuqishëm të specializuar në
fushën e ndërtimit, Alfred Draxler nga qyteti Machelstadt dhe Johann Vas nga qyteti Erbach.

Draxler e Vas, njiherit janë përkrahës të devotshëm ndër vite të shqiptarëve ku shprehen mbështetjen e tyre
duke e përkrahur kryetarin e AAK-së për Gjermani z.Ukë Blakaj.

Kryetari AAK-së për Gjermani, Ukë Blakaj i ka falenderuar specialistët e fushës së ndërtimit, Draxler e Vas
për vizitën e bërë, njëashtu edhe për përkrahjen e tyre që nga fillimet e veprimtarisë së tij në Gjermani, duke qenë vazhdimisht të gatshëm për mbështetje dhe bashkpunim.

You Might Also Like