Sportet me dorë

KV Drita – meshkujt nënshkruan marrëveshje me kompaninë Gado Group

Sot kemi nënshkruar marrëveshje sponzorizuese me kompaninë Gado Group !
Falemnderojmë për bashkëpunimin e arritur drejtorin e kompanisë, Besim Stublla.
KV Drita ka në radhet e veta një skuader me lojtarë të rinjë të talentuar që kanë para vetës një të ardhme shumë premtuese, ky bashkëpunim paraqet një shembull se si mund dhe duhet të përkrahen të rinjtë.

You Might Also Like