Sportet me dorë

KV Drita do të luftojë për Kupën e Kosovës 2019

 

Lojtaret e Dritës ndeshjen e parë të vlefshme për Kupën e Kosovës do t’a zhvillojnë kundër KV Feronikelit më datë 13/14 mars e që është një e katërta e finales.

 

Tani vetëm dihet si do jete shorti i Kupës së Kosovës 2019, me ndryshimin e sistemit te garave ne Kuvendin e fundit të punës së FVK-së ndryshoji edhe sistemi i garave të Kupës së Kosovës.

Shorti i Kupës së Kosovës 2019 u vendos në bazë të renditjes tabelare të ekipeve të vendosur në fund të Sezonit Vjeshtor 2018/2019.
Ne xhiron e parë, e cila është edhe 1/8 e Finales zhvillohet me 06/07 mars 2019 do te takohen te renditurit ne pozitat 7 deri 10 në përfundim te sezonit vjeshtor 2018/2019 të cilët do të luftojnë 7 me 10 për pozitën 7 dhe 8 me 9 për pozitën 8 të cilat do të jenë:

  1. KV Vushtrria – 10. KVF Ferizaj dhe
  2. KV Vushtrria – 9. KV Ulpiana

Ne xhiron e dyte e cila eshte edhe 1/4 e Finales zhvillohet me 13/14 mars 2019 do te takohen:

  1. KV Kastrioti – Fituesin KV Vushtrria / KV Ulpiana,
  2. KV M-Technologie – 5. KV Prishtine
  3. KV Vushtrria – Fituesi KV Vushtrria / KV Ulpiana
  4. KV DRITA – 6. KV Feronikeli Drenas

 

You Might Also Like