Gjilan

Nazim Gagica: I trishtë lajmi për vdekjen në moshë të re të gjilanases që jetonte në Zvicër, Dr. Shqiponja Isufi

I trishtë lajmi për vdekjen në moshë të re të gjilanases që jetonte në Zvicër, Dr. Shqiponja Isufi.

Ajo ishte vajza e mikut tonë të çmuar, Qamilit, dhe familjare po ashtu e bashkëpunëtorit tonë shumëvjeçarë, Ahmet Isufit.

Duke shprehur ngushëllimet e mia personale dhe të AAK-së në Gjilan, me Qamilin e Ahmetin, po ashtu me tërë familjen Isufi ndajmë dhembjen e madhe për këtë humbje po ashtu të madhe edhe për familjen por edhe për të gjithë që e njohën.

Qoftë rasti i fundit i vdekjeve në moshë të re, sepse Gjilani vërtetë ka humbur shumë kohët e fundit.

Shqiponja u prehtë në paqe!

You Might Also Like