Futboll

LFRGJ në kërkim të gjyqtarëve të rinj

Lidhja Rajonale e Futbollit e Gjilanit njofton të gjithë ata që janë të pasionuar pas referimit dhe mendojnë të bëjnë karrierë si gjyqtar të futbollit, të lajmrohen në numrat e më poshtem sepse LRFGJ tashmë u’a ofron këtë mundësi.
-Mosha e preferuar: Nga 15 deri 22 vjeç
-Koha për aplikim: Nga data 20.09.2023 deri 10.10.2023
Numrat për kontakt:
044 144 820

You Might Also Like