Futboll

Morina i kënaqur me angazhimin dhe Skifterat

Arbnor Morina, kryetrajner i Gjilanit pos angazhimit të lojtarëve dhe animit të Skifterave me pjesën tjetër nuk ka qenë i kënaqur.

Morina ka thënë se po bëjnë lojë të mirë, por krijojnë raste, por se nuk po shënojnë sa duhet, sikurse që është ndarë i pakënaqur me repartin e mbrojtjes, që po i merr golat në mënyrë naive. Ai tha se edhe angazhimi ka qenë në nivel, por se sot nuk ka funksionuar shumëçka.

You Might Also Like