Gjilan

Motoristët parakalojnë nëpër Gjilan

 

 

Qindra motoristë, që këtë të shtunë janë mbledhur në Gjilan, kanë parakaluar rrugëve të këtij qyteti. Ky takim i tyre është tradicional dhe ata fillimisht mblidhen para platosë së teatrit, ku organizohet takimi i tyre nën tingujt e muzikës, e më pas ata parakalojnë rrugëve të qytetit. Ata janë përshëndetur nga qytetarët e Gjilanit, të cilët o kanë përshëndetur nga afër./kryelajmi.com/.

You Might Also Like