Gjilan

Ndalet furnzimi me ujë nga Përlepnica dhe “Guri i Hoxhës”, ja arsyeja

Ndalet furnizimi me ujë nga FPU Përlepnicë
Të nderuar konsumatorë, ju njoftojmë që për shkak të dëmtimit të gypit kryesorë transportues DN 400, i cili është shkaktuar nga punimet të papërgjegjëshme të punëkryerësit të një firme private, në rrugën “Lufta e Gjilanit”, jemi detyruar që ta ndalim furnizimin me ujë nga FPU Përlepnicë dhe “Guri i Hoxhës”, ku mbi 65% e konsumatorëve në zonën e shërbimit të Gjilanit kanë mbetur pa ujë.
Hidromorava Gjilan

You Might Also Like