Gjilan

Ndërroi jetë oficieri i Policisë, Agim Ramabaja

Ka ndërruar jetë oficeri policor Agim Ramabaja nga Kamenica.

Agimi për shumë vite shërbeu me nderë në Policinë e Kosovës dhe ishte shumë i dashur nga komuniteti.

Nj o f t i m i

Njoftoheni se Varrimi bëhet nesër me datë 26/02/2023 me kohë të Drekës tek varrezat e lagjës Malësia në Kamenicë.

You Might Also Like