Gjilan

Nisin punimet në asfaltimin e rrugëve në fshatin Nasalë

Nisin punimet në asfaltimin e rrugëve në fshatin Nasalë
Bashkë me drejtorin e Shërbimeve Publike, Mentor Mihovci inspektuam nga afër punimet që kanë filluar sot në asfaltimin e rrugëve në gjatësi mbi 1 km në fshatin Nasalë.
Ishim zotuar dhe po e realizojmë kthimin e investimeve dhe përmirësimin e infrastrukturës në fshatra.

You Might Also Like