Gjilan

Para mëngjesit të 26 marsit akrepat do të lëvizin 60 minuta para

Këtë të diel do të rikthehet ora verore, ku në orët e para të mëngjesit të 26 marsit akrepat do të lëvizin 60 minuta para.

Ora verore do të zgjasë deri të dielën e fundit të tetorit.

Prej shumë vitesh ndryshimi bëhet për të shfrytëzuar më shumë dritën e diellit dhe për të kursyer energji.

Teoria e ndryshimit të orës është hedhur që në shekullin XVIII nga Benjamin Franklin, me argumentin se me realizimin e saj do të kursehej shumë energji.

You Might Also Like