OPINION

PDK në Gjilan duhet të qëndrojë në opozitë

Izmi Zeka

Nuk kemi nevojë si parti që të bëhemi argat të atyre që dje thanë ‘shko Hashim’!

Dega në Gjilan sipas vlerësimit tim duhet të mendojë për mandatin e ardhshëm pas 4 viteve.

Është e rëndësishme që brenda strukturës së saj të ketë një refresh duke i afruar potencialet e gjithë qytetit me vizion për zhvillimin dhe prosperimit të qytetit.

PDK në Gjilan duhet të qëndrojë në opozitë për shumë arsye që sot nuk do i përmendi.

Prandaj pa hyrë shumë ne elaborim është e shëndetshme për PDK-në edhe pse gjatë në opozitë të rri dhe të vlerësoj për gabimet e bëra gjatë këtyre viteve në raport me konkurrencën që ishte dhe është në Gjilan.

You Might Also Like