Gjilan

PDK: Nga nëntori do ta qeverisim Gjilanin

Partia Demokratike e Kosovës dega në Gjilan është vënë në funksion të plotë për ta mobilizuar të gjithë strukturën e madhe organizative, ky interesim i jashtëzakonshëm i aktivistëve të PDK-së dhe i qytetarëve tanë, garanton largimin e keq qeverisjes në komunën e Gjilanit.

Më 22 tetor, në Gjilan do të triumfoj vullneti i lirë qytetarë, e që është kundër një qeverisje të dështuar, të papërgjegjshme, të dëmshme dhe kundër interesit të qytetarit, kundër atyre që përmes dhunës dhe kaosit synojnë marrjen e pushtetit.

Qytetari i Gjilanit të vetmen alternativë serioze dhe shpresëdhënëse, ka projektin dhe programin e PDK-së, ka kandidatët më të mirë në listën për asambleistë në Kuvendin Komunal dhe ka kandidatin fitues për kryetar të Gjilanit Zenun Pajazitin.

Në katër vitet e ardhshme, PDK bashkë me partnerët e saj dhe qytetarët, do të qeverisë me Republikën e Kosovës dhe me Gjilanin. Të dështuarit dhe të papunët, dhunuesit dhe dëmtuesit e pronës publike, nuk e kanë dhe nuk do ta kenë përkrahjen e qytetarëve.

Lista fituese e kandidatëve për asambleist në Kuvedin Komunal të Gjilanit

1. Ilir Tahiri, bartës i listës

2. Shefik Surdulli

3. Jyksel Gjinolli-Sylejmani

4. Hevzi Xhelili

5. Bujar Nevzati

6. Arzie Nuhiu

7. Ramiz Isufi

8. Burhan Isufi

9. Mimozë Shkodra

10. Riza Abdyli

11. Salih Mala

12. Azize Ramadani

13. Enver Murtezi

14. Bujar Uruqi

15. Valmira Muji

16. Nazif Qazimi

17. Bekim Ibrahimi

18. Erlehta Osmani

19. Selver Xhelili

20. Kujtim Ahmeti

21. Valentina Toska

22. Liridon Zeqiri

23. Florent Buca

24. Shkurte Ajvazi

25. Astrit Bunjaku

26. Elhami Hasani

27. Shqipe Alia

28. Bujar Shabani

29. Enver Xhymshiti

30. Eronda Uka

31. Ramadan Azemi

32. Agron Shabani

33. Imrane Thaci

34. Naim Beqiri

35. Endrit Jetishi

36. Lumturie Muji-Sejdiu

37. Visar Hasani

38. Ruhan Kurteshi

Shtabi Zgjedhor i PDK-së dega Gjilan

Riad Rashiti, shef i SHZ

You Might Also Like