Gjilan

Për vizitë në Gjilan ka qëndruar drejtoresha e Misionit të USAID-it në Kosovë, Eileen Devitt

Kemi biseduar për projektet, të cilat po implementohen në komunën tonë, duke përfshirë projektin për Integritet të Komunave në Kosovë, projekti për Qeverisjen e Pronës dhe Kontratën Sociale.
Ndërkohë, bashkë me ministren e Arsimit znj. Arbërie Nagavci dhe u.d. të shefit të UNICEF-it në Kosovë Benjamin Fisher, vizituam Dhomën Burimore në Sh.F.M.U “Rexhep Elmazi”. Kjo Dhomë Burimore është e gjashta, aq sa numëron komuna jonë.
Bashkë me partnerët tanë dhe nivelin qëndror, për qeverisje të ndershme e profesionale.
Alban Hyseni, kryetar i Gjilanit

You Might Also Like