Futboll

SC Gjilani, telegram ngushëllimi familjes së Shinasi Berishës

Me dhimbje të thellë morëm lajmin se sot në moshën 73 vjeçare, ka ndërruar jetë ish gjyqtari dhe aktivist i futbollit tonë, Shinasi Berisha.
Në këto momente të vështira për famlijen Berisha,SC Gjilani shprehë ngushllimet më të sinqerta drejtuar familjes dhe shoqërisë së ndjerit.

SC Gjilani
Gjilan,10 Prill

You Might Also Like