Viti

Sokol Haliti zgjidhet për mandatin e katërt kryetar i Degës së LDK-së në Viti

Sokol Haliti për mandatin e katërt zgjedhet kryetar i Deges se LDK_së në Viti

Dega e LDK-së në Viti ka mbajtur sot kuvendin e X-të zgjedhor. Aty kryetari Lumir Abdixhiku dhe Sokol Haliti, thanë se vendi ka nevojë për rikthimin e LDK-së në qeverisjen e vendit.
Kuvendi edhe për mandatin e 4-e I dha unanimisht besimin kryetarit aktual të deges se LDK-së dhe njeherit kryetarit të tashëm të Komunës së Vitisë z.Sokol Haliti.Në përfundim të punimeve të Kuvendit zgjedhor me një prononcim iu është drejtuar delegatëve të kuvendit, ku mes të tjerave tha:
“ Të nderuar delegatë të kuvendit të X-të të degës së LDK-së në Viti, ju faleminderit për besimin e dhënë që edhe në mandatin e ri 4- vjeqar t’i prijë degës së LDK-së në Viti.
Faleminderit kryetar Abdixhiku për besim dhe përkrahje.

Faleminderit edhe aktivistëve dhe anëtarëve tjerë të LDK-së për përkrahjen e vazhdueshme gjatë tërë këtyre viteve.Është koha qëë LDK_ja si parti të udhëheq eddhe me vendin ,praandaj të jemi të bashkuar dhe të punojmë dhe të angazhohemi që ne si parti të udhëheqim edhe me vendin tonë ,Kosovën tonë të dasshur. Aziz Zuka

You Might Also Like