Teatër

Teatri i Gjilanit i shpreh ngushëllime familjes Qorraj dhe komunitetit artistik

Me pikëllim të thellë morëm lajmin për vdekjen e aktorit Xhevat Qorraj.
Teatri i Gjilanit shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes dhe gjithë komunitetit artistik për humbjen e aktorit dhe figurës shumë të rëndësishme të teatrit e filmit në vend.
I përjetshëm kujtimi për të!

You Might Also Like