Gjilan

Tregu i Gjelbër, projekt tjetër modern i cili po shkon drejt finalizimit

Tregu i Gjelbër, projekt tjetër modern i cili po shkon drejt finalizimit

Pas shumë intervenimeve si në infrastrukturë moderne e zgjerim hapësirash, tregtarëve të Tregut të Gjelbër tani po iu asfaltohen edhe parkingjet dhe po u zgjerohet rruga.

Disa nga fotot e punumeve:

You Might Also Like