ARSIMI

U shënua Dita e shkollës “Hasan Ali Remniku”

Në fshatin Remnik të komunës së Vitisë, është shënuar sot dita e shkollës “Hasan Ali Remniku”, ku përfaqësues të Institucioneve komunale, kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh tek busti i heroit, emrin e së cilit e mban kjo shkollë.
Përveç kryetarit të komunës Sokol Haliti me bashkëpunëtor, të pranishëm në këtë përvjetor, ishin edhe personeli arsimor, nxënësit dhe përfaqësues të Institucioneve të tjera.

You Might Also Like