Futboll

Vavalis: Përballë do të kemi një kundërshtar të vështirë

Treneri Akis Vavalis komenton shortin

Sot është hedhur shorti për rundin e dytë në kuadër të Conference League.
Klubi jonë FC DRITA do të ketë përballë ekipin Çek Viktoria Plzen. Treneri jonë pas shortit është shprehur se:

Një ndeshje shumë e rëndësishme. Kemi një kundërshtarë shumë të vështirë, një kundërshtarë që viteve të fundit ka luajtur në faza të grupeve.
Klubi jonë në vitet e fundit e ka dëshmuar që kundër kundërshtarëve të fort ka pasur përformanca të shkëlqyera dhe shpresojmë shumë që edhe këtë vit të bëjmë mirë dhe pse jo të shkaktojmë befasi.

Të gjithë e din që ne nuk jemi favorit për këtë ndeshje por ne do të luftojmë për shanset tona. Do të jetë një ndeshje e madhe dhe një mundësi e mirë për të gjithë lojtarët tanë dhe për tifozët tanë që të shohin një ndeshje rivalizuese.

FC DRITA⬜️🟦

You Might Also Like