Gjilan

Vazhdojnë aderimet në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës në Gjilan

Se Aleanca mbetet subjekti i vetëm politik serioz dhe me vizion të qartë, na e thanë edhe zonjat e nderuara të cilat nga sot na u bashkuan në rrugëtimin tonë të përbashkët politik. Drita Gjinolli, Mejreme Jerliu, Ibadete Morina dhe Hajrije Sermaxhaj, prej sot janë Aleancë.
Aleanca gjithmonë i ka dhënë vendin meritor gruas. Ajo ka qenë dhe vazhdon të jetë vlerë e shtuar e partisë dhe e jona përgjithësisht. Kujdesi ndaj gruas mbetet obligim i yni si subjekt e si shoqëri.
Aleanca në Gjilan po shndërrohet në forcë serioze politike dhe kjo është në interes të qytetarëve të Gjilanit sepse jemi dëshmuar se qeverisim ndryshe dhe pastër.
Mbetemi të hapur për të gjithë. Bashkohuni në rrugëtimin tonë politik të paalternativë!
Nazim Gagica, kryetar i degës së AAK-së në Gjilan

You Might Also Like