Gjilan

Vetëvendosje me zyre të reja në Gjilan

Hapja e zyrës së re të Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan.

Bashkë me Kryetarin e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti, përfaqësues nga niveli qendror, deputetë, aktivistë e dhjetëra qytetarë, sot hapëm dyert e qendrës së re në Gjilan.

Kjo zyre, tashmë me një hapësirë të mjaftueshme do të shërbejë për aktivitetet tona të përditshme dhe fushata zgjedhore, si dhe vend orientimi e pikë informimi për secilin qytetar që është i interesuar t’i bashkohet organizatës politike më të madhe në vend.

Alban Hyseni

You Might Also Like