Futboll

𝐊𝐫𝐢𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞𝐯𝐚: 𝐌ë 𝐤ë𝐧𝐚𝐪ë𝐬𝐢 𝐳𝐠𝐣𝐨𝐝𝐡𝐚 𝐆𝐣𝐢𝐥𝐚𝐧𝐢𝐧, 𝐝𝐨 të 𝐣𝐚𝐩 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡ç𝐤𝐚 𝐩ë𝐫 𝐤ë𝐭ë 𝐤𝐥𝐮𝐛

“Falenderoj drejtuesit dhe stafin teknik për besimin që patën ndaj meje. Po ashtu edhe bashkëlojtarët për mikëpritjen e ngrohtë, e cila më bën të ndihem sikurse në shtëpi”.

“Jam bashku një projekti, i cili është ambicioz dhe me synime të mëdha”.

“Premtoj që do jap gjithçka nga vetja që klubi t’i arrijë synimet e veta”.

“Ndeshjet e Evropës janë objektivi ynë primar, pastaj radhën do ta ketë kampionati, pasi që kemi çfarë të ofrojmë”

¦

You Might Also Like