Te ndryshme

AAK vazhdon të shtrihet në Gjermani

Dega e AAK-së në Gjermani vazhdon të zgjerohet e të përforcohet falë punës së palodhshme të udhëheqësve të saj. Kështu këtë fundjavë degës së AAK-së në Gjermani iu shtuan edhe dy nëndegë të reja bëjnë me dije udhëheqës të saj.

Ukë Blakaj, i pari i AAK-SË në Gjermani ka shkruar:

“Sonte formuam edhe dy nëndegë të reja të AAK-së, në Augsburg dhe në Donauworth.
Kryetar i Nëndegës së Augsburgut u zgjodh Kushtrim Neka, nënkryetar Asllan Qarri, sekretare Naxhije Sopaj, zyrtare e financave Ganimete Nitaj, koordinatorë Egzon Mahmutaj, Avni Gashi Vegim Mataj, Afrim Syla, Bekim Lokaj dhe Leonard Berisha.
Kurse, kryetar i Nënndegës së Donauworth-iy zgjodh Mehdi Rexhepi, nënkryetar Ramë Avdullahu, sekretar Skënder Musa, zyrtar i financave, Zaim Halili, kurse koordinator Azem Nuraj”.

You Might Also Like