Muzikë

Agim Band and Adnan Kamberi vijnë me këngën “Qaje Agim qaje”


Për adhuruesit vijnë Agim Band Adnan Kamberi nga Shkupi me Projektin me të ri i cili titullohet “Qaje Agim qaje”Kjo këngë është një këngë shumë ritmike që ka ardhur me një video shumë interesante.

Janë njëri prej grupeve te mirnjohura ne trojet shqiptare të cilët dinë të bëjnë atmosferë dhe ne ahengje te ndryshme dhe qe janë prezent neper treva te ndryshme shqiptare.

Në këtë këngë Agim Band Adnan Kamberi nuk kanë harruar,ti permendin të gjitha vendet ku jetojnë shqiptarë të janë pjesë e këngës gjë qe e bënë edhe më interesante këtë këngë

Kjo këngë është një këngë përplot ritëm dhe pritet që të jetë një hit në Kosovë dhe tek të gjithë shqiptarët.


You Might Also Like