Gjilan

Arben Kadriu është zgjedhur kryeprokuror në Prokurorinë Themelore të Gjilanit

Arben Kadriu është zgjedhur kryeprokuror në Prokurorinë Themelore të Gjilanit.

Ai ka marrë gjashtë vota kurse kundër kandidati i tij, prokurori Agron Uka mori pesë vota.

Deri më tash, kryeprokuror i Prokurorisë në Gjilan ka qenë Jetish Maloku

Mandati i kryeprokurorëve është katërvjeçar dhe të njëjtit do fillojnë punën në këto pozita nga 1 janar 2021.

You Might Also Like