Kamenicë

Blerim Morina do të udhëheq Drejtorinë e re të Investimeve Kapitale

Blerim Morina do të udhëheq Drejtorinë e re të Investimeve Kapitale

Investimet kapitale në qeverisjen tonë kanë thyer çdo rekord financiar, Drejtoria për Investime Kapitale ishte e domosdoshme për menaxhim të kontratave dhe projekteve madhore të Kamenicës.

Në krye të kësaj Drejtorie na duhet një njeri profesionist dhe i dëshmuar në menaxhim.

Si aktivist e kryetar pike, Blerimi ka qenë shembull i punës e mbi të gjitha edhe i korrektësisë.

Urime Blerim, na presin përpara shumë angazhime dhe projekte jetike për Kamenicën.

You Might Also Like