Muzikë

“Dancing House” ka shënuar Ditën Botërore të Vallëzimit

“Dancing House” ka shënuar Ditën Botërore të Vallëzimit duke organizuar një koncert për fëmijë me pika të ndryshme Baleti dhe Moderne, ku balerinat e vogla shkëlqyen në skenë dhe kërcimtaret e grupit Modern sollën një energji shumë pozitive në sallë.

Siç ka theksuar Naski Ahmeti, Dita botërore e Vallëzimit është një eveniment që festohet në të gjithë botën që nga 29 prilli i vitit 1982, i krijuar nga Këshilli Internacional i Kërcimit dhe UNESCO.

“Kjo ditë përkujton ditëlindjen e Zhan Zhorzh Noverit, i cili ishte një nga reformatorët e famshëm të kërcimit. Kjo ditë i kushtohet gjuhës që gjithkush nga ne mund të flasë, gjuhës së trupit dhe të shpirtit”, ka thënë Naski Ahmeti, udhëheqëse e Grupit të Vallëzimit “Dancing House”, sipas të cilës, si gjithherë “Dancing House ” e shëno këtë ditë.

Ajo ka falënderuar prindërit për bashkëpunim, pastaj “VERA decor” për rregullimin e skenës dhe Shkollën Qendra “Don Bosko”, e cila ka liruar hapësirën e saj për këtë ngjarje të madhe të vallëzimit.

You Might Also Like