Muzikë

Shkollës së Muzikës në Gjilan iu dhuruan partitura muzikore

Shkollës së Muzikës në Gjilan sot iu dhuruan partitura muzikore të grumbulluar nga 41 familjet kërçovare që jetojnë në Amerikë, njoftojnë drejtuesit e kësaj shkolle.

Në faqen zyrtare të kësaj shkolle bëhet me dije se pakoja me partitura muzikore e cila udhëtoi nga Amerika e largët, solli me vete edhe ngrohtësinë dhe kulturën e lartë të bashkëkombësve tanë.

“Falënderojmë donatorët Afrim Shabani dhe familjet tjera kërçovare për ndihmën dhe posaçërisht kujdesin e treguar për nxënësit tanë! Faleminderit edhe për prof Artan Hasani për asistencë në shpërndarjen e materialeve”. 

You Might Also Like