Gjilan

Dega e PDK-së në Gjilan takon veteranët

Me rasti e Ditës së Veteranit PDK në Gjilan takon veteranët e UÇK-së, bazamentin e lirisë e pavarësisë sonë, organizuar nga kryetari i komisionit për vlerat e luftës, Ilir Tahiri.
Në këtë takim, pjesëmarrës të shumtë përshëndetën këtë takim fundviti, duke shprehur mirënjohjen e përhershme ndaj çlirimtarëve, përmes falenderimeve e fjalëve miradie.
Gratë dhe burrat e këtij vendi bën që historia jonë të jetë e begatë, liria të jetë e shenjtë e historia të nderohet e mos të harrohet asnjëherë!

You Might Also Like