Futboll

Drita – Prishtina mbyllet pjesa e parë

min 1 – Nis ndeshja.

min 8 – Khalidn deshi t’a parabollojë Latifin, topi puthiti tërthorësen dhe doli jashtë.

min 10 – Drita në sulm por sulmuesit e saj ngatërrohen.

min 17 – Kartoni i verdhë për Mërgim Pevqelin.

min 30 – Drita ka më shumë nga loja e Prishtina po mbrohet me sukses.

min 32 – Rexhepi shërben brazilianin Fortunato, i cili ndal topin me gjoks, gjuan furishëm e topi përplaset për tërthorëse.

min 45 – Një minut shtesë në pjesën e parë.

min 45+1 – Mbyllet pjesa e parë me rezultat 0:0.

You Might Also Like