Arti pamor

Ekspozitë e nxënësve të drejtimit Dizajn i Enterierit

Këtë të martë, nxënësit e drejtimit Dizajn i Enterierit, në foajenë e Shkollës së Arteve Pamore kanë mbajtur një ekspozitë, e cila ka lënë mbresa të shkëlqyeshme te artdashësit, të cilët nga afër kanë parë punimet e nxënëseve të klasave të dhjeta, njëmbëdhjeta dhe të atyre maturantë, që janë në klasën e dymbëdhjetë.

Të gjitha këto punime janë realizuar gjatë vitit shkollor 2022/2024, kurse punimet e këtyre nxënësve janë monitoruar nga mësimdhënësit e tyre./kryelajmi.com/.

 

 

You Might Also Like