Futboll

Erson Stiven Dias Costa nga Cape Verde te Drita

Postim i FC Drita:
Erson Stiven Dias Costa është sulmuesi ynë
Kemi knaqësin të ju prezantojmë sulmuesin tonë të ri Dias Costa nga Cabo Verde e Afrikës.
Costa do të jetë pika referente e sulmit i cili vjen nga një përvojë e gjatë në ligë e parë të Portugalisë dhe superligën e Bullgarisë ndërsa tani e tutje avanturën do ta vazhdojë në klubin tonë.
Marrëveshja është arritur për periudhën një vjeqare dhe përvoja e Dias do të jetë shumë e nevojshme për sulmin tonë.

You Might Also Like