Futboll

Fatmir Tahiri gjyqtar kryesor në takimin Gjilani-2 Korriku

Gjilan, 07 Dhjetor-Takimi i kupës ndërmjet Gjilanit dhe 2 Korrikut, do të gjykohet nga gjyqtari Fatmir Tahiri.
Ndihmësit e tijë në këtë ndeshje janë, Elvis Bicaj dhe Visar Kelmendi, kurse gjyqtar i katërt do të jetë Gramos Shala.

Takimi i nesërm dhe i fundit për këtë vit kalendarik për Gjilanin, do të zhvillohet me fillim në ora 12 e 30 minuta, në Gjilan.

You Might Also Like