Futboll

FC DRITA ndan dhimbjen me familjen Murati për ikjen e më të dashurit të tyre Muhamer Murati

TELEGRAM ngushëllimi

FC DRITA ndan dhimbjen me familjen Murati për ikjen e më të dashurit të tyre Muhamer Murati – Mami.

I ndjeri Muhamer Murati ishte pjesë e stafit mjekësor dhe i afërt me klubin në kohë të vështira. Mami kontribuoi si staf mjekësor edhe në grupmoshat e reja.

FC DRITA shpreh ngushëllimet më të thella për familjarët dhe gjithë komunitetin e futbollit gjilanas.

Pusho i qetë Mami, i përjetshëm kujtimi për ty!

𝐅𝐂 𝐃𝐑𝐈𝐓𝐀⬜️🟦

You Might Also Like