Tregti/Turizëm

Fëmijët kënaqen te Vali Ranch Resort

Një ditë magjike na priti sot në resortin tonë mahnitës Vali Ranch duke e festuar 1 Qershorin, Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve. Një atmosferë e frymëzuar nga gëzimi dhe aventura e te vegjelve tane.
VALI RANCH RESORT, vend i të gjithëve.

You Might Also Like