Tregti/Turizëm

Pep’s Taverna për festat e fundvitit organizon ambient të mrekullushëm

Pep’s Taverna për festat e fundvitit organizon ambient të mrekullushëm

Pep’s Taverna e cila gjendet në mesin e qytetit të Gjilanit, me shumë dashuri, respekt e kualitet, i pret musafirët e saj që të kalojnë çmimeaste të bukura me familjarë e shoqëri në ambientet e saja, me çmime shumë të volitshme dhe të arsyeshme.

Pep’s Taverna është një ambient ku tani e 7 vite në mënyrë brilante ka treguar cilësi të larta të mënyve të ndryshme, të cilat i ofron ky ambient i bukur.

Në këtë ambient gjithqka është e rregulluar sipas stilit. Menyt të cilat i ofron kjo tavernë janë ndër më të mirët në qytetin e Gjilanit, poashtu shërbimet, siguria e cilësia janë të nivelit të lartë duke e bërë atë një vend të pushimit, argëtimit e ndejës me shoqëri.

Kjo tavernë e mrekullushme tani ka edhe përvjetorin e 7-të të saj, ku pronari Driton Muja, ka theksuar se gjerë më tani mbrenda këtyre viteve, ky mjedisë është shembull për musafirët e tyre.

“Jam shumë i kënaqur së pari me stafin të cilin e kemi, pasi janë profesionist të lartë në punën e tyre. Poashtu, ushqimet tona të cilat i ofrojmë janë kualitative. Në tavernën tonë mund të gjeni të gjitha moshat – të rinjë e të moshuar, të cilët organizojnë ahengje të ndryshme, ndërsa ne kemi arritur që shumë herë për musafirët tanë të orfojmë edhe muzikë live me këngëtarë të estradës tonë”.

Për festat e fundvitit, Pep’s Taverna ka organizuar një ambient fantastik, që klientët të cilët do të frekuentojnë këtë Tavernë do të kalojne qaste të paharruar me familjarë e shoqëri, me programe të ndryshme argëtimi e festive.

You Might Also Like