Futboll

FC Drita ndanë rrugët me Samson Ebuka

Samson Ebuka ka përfunduar kontraten me FC Drita dhe ai është përshendetur me pjesën tjetër të ekipit.

Ebuka ishte bashkuar me ekipin e Dritës në shkurt të këtij viti dhe kishte kontratë deri në fund të këtij sezoni. Ebuka është paraqitur në 20 ndeshje në dy kompeticionet, kampionat dhe kupë.

FC DRITA i dëshiron shumë suksese Samsonit në vazhdim të karrierës.

You Might Also Like