Sportet me dorë

Fitore e KV Drita për pozitën e parë

Superliga A – Xhiro 5-të

KV Skenderaj – KV DRITA 1-3
(21:25 15:25, 25:22, 18:25)

MVP
Lojtar i Ndeshjes: Adelajda PRENGA: 16
pikë ( 11 sulme me 52%, 3 sherbime dhe 2 blloka)

KV DRITA

Adelajda PRENGA: 16
pikë ( 11 sulme me 52%, 3 sherbime dhe 2 blloka)

Megi BISLIMI: 18 pikë (14 sulme me 33%, 3 blloka dhe 1 shërbim)

Loresa AVDYLI: 14 pikë (7 sulme me 33%, 2 blloka dhe 5 shërbime)

Fjolla SHABANI: 13 pikë (9 sulme me 50%, 1 bllok dhe 3 shërbime)

Vesa SHABANI: 13 pikë (9 sulme me 47% dhe 4 blloka)

Blinera JAHA: 6 pikë (1 sulm me 20%, 2 blloka dhe 3 shërbime).

You Might Also Like