Gjilan

Gagica: Gjilani assesi të bëhet me stadium!

Stadiumi nuk po bëhet assesi, e kjo e dëmton sportin dhe sportistët gjilanas. Krejt kjo katrahurë që po ndodh në Komunën e Gjilanit, është pasojë e një qeverisje të padijshme dhe një kryetari praktikant i cili nuk po ia del me kry punën siç duhet e siç ka premtuar.

Pezullimi i tenderit është dëshmi se diçka nuk po shkon, se ka telashe. Është veprim i cili vjen si rezultat i presionit mediatik e qytetarë.

Nëse nuk dini, ikni n’shpi. Nuk është marre me u dorëzu, marre është me vazhdu me dëmtu Gjilanin dhe qytetarët.

Nazim Gagica, kryetar i degës së AAK-Gjilan

You Might Also Like