Gjilan

Gagica: Sot bëhen 26 vjet pa kolosin e pishtarin e dijës, pa atdhetarin e njeriun e palodhur, Dr.Xhavit Ahmetin

Kryetari i degës së AAK-së, Nazim Gagica, përmes një postimi në ‘facebook’, ka thënë se sot bëhen 26 vjet pa kolosin e pishtarin e dijës, pa atdhetarin e njeriun e palodhur, Dr.Xhavit Ahmetin.

Gagica më tutje ka thënë se Dr.Xhavit Ahmetin do ta kujtojmë e nderojmë sot e përjetë si njëri prej shumë atdhetarëve.

Shkrimi i plotë:

Sot bëhen 26 vjet pa kolosin e pishtarin e dijës, pa atdhetarin e njeriun e palodhur, Dr.Xhavit Ahmetin.

Muaji në të cilin u shua jeta e tij na bënë të kuptojmë se ai vërtetë ishte i madh sepse nëntori është i veçantë prandaj në vete merr njerëz të veçantë. Xhavit Ahmetin vdekja e gjeti ashtu siç ishte edhe jeta e tij; në shërbim të popullit dhe për arsimimin e edukimin e brezave.

Dr.Xhavit Ahmetin do ta kujtojmë e nderojmë sot e përjetë si njëri prej shumë atdhetarëve që tërë jetën e tij e vuri në funksion të çështjes kombëtare.

Lavdi!

NG

You Might Also Like