LAJME

Homazhe dhe nderime pranë bustit të atdhetarit Hasan Alia- Remniku

Përfqësues të institucioneve të komuës së Vitisë të prirë nga Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtor dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal, Naim Pira dhe dhe qytetarë të tjerë të fshatit Remnik, kanë bërë sot homazhe pranë bustit të veprimtarit dhe atdhetarit dhe luftëtarit Hasan Ali Remniku, në fshatin Remnik të Vitisë, në përvjetorin e shenimit të Ditës së shkollës së këtij fshati që me krenari mbanë emrin e heroit Hasan Remnikut siq është quajtur nga populli si ” Robin Hudi” i Anamoravës dhe Karadakut e cili me shokët e tij pabesishtë u vra në një pritë të organizuar nga UDB-ja e ish Jugoslllavisë.Aziz Zuka

You Might Also Like